Lidé ve firmách: ve společnosti EMC panovala personální rošáda na viceprezidentských pozicích

Sníh z výšin ani z nížin ještě neopadl, přesto se personálnímu světu daří jako houbám po dešti. Posuďte sami jaké podhoubí nabízí tyto společnosti novým i staronovým zaměstnancům – EMC, Logica, Cleverlance, AutoCont, NATLAND Group, TPCA, Bohemia sekt, CET 21 a Tesco Stores ČR.
EMC

Nicolas Leblanc

Nicolas Leblanc přešel do pozice viceprezidenta prodeje společnosti EMC pro oblast Španělska, Portugalska, Izraele a Řecka. Na jeho předchozí pozici viceprezidenta pro prodejní kanály v regionu EMEA se dostal Philippe Fossé.

Nicolas bude zodpovídat za propojení přímých a nepřímých prodejních kanálů společnosti EMC s cílem podpořit její postavení na trhu a růst ve svěřeném regionu. V pozici viceprezidenta pro prodejní kanály získal pro společnost přes 500 nových prodejců a růst trhu distribučních kanálů v regionu EMEA dosáhl za rok 2011 téměř 300 procent. Do EMC přešel Nicolas v roce 2003 ze společnosti HP a od té doby řídil např. prodej prostřednictvím distribučních kanálů v regionu Francie a EMEA-Jih.

Philippe Fossé

Post viceprezidenta pro distribuční kanály v regionu EMEA převezme Philippe Fossé, současný viceprezident divize EMC EMEA-Východ. Philippe přináší do své nové pozice zkušenosti s vedením prodejců a přehled o fungování kanálů. Bude spolupracovat se stávajícím vedením prodejců s cílem zajistit dodržení stanovených cílů v celém regionu. Zaměří se zejména na podporu prodejců a průběžný rozvoj prodejního týmu.
Před svým příchodem do společnosti EMC v roce 2010 byl Phillipe viceprezidentem společnosti Hitachi Data Systems pro distribuční kanály v regionu EMEA. Zastával rovněž manažerské pozice ve společnostech Xiotech, McData nebo StorageTek.

Nicolasovým nejbližším nadřízeným bude Christian Hiller, prezident společnosti EMC pro oblast EMEA-Jih, zatímco Philippe se bude zodpovídat Greggovi Ambulosovi, senior viceprezidentovi pro globální distribuční kanály, a Rainerovi Erlatovi, předsedovi správní rady EMC International.

Přidejte si Nicolase Leblanca do své sítě pomocí služby [?]

Přidejte si Philippa Fossého do své sítě pomocí služby [?]

Logica

Břetislav Moc

Břetislav Moc se stal ředitelem divize Public, bude zodpovědný za tvorbu a prosazování strategie pro státní sektor a řízení konzultačních aktivit u klientů z veřejné sféry v regionu střední a východní Evropy (CEE). Břetislav působí ve společnosti Logica od roku 2009, kdy se pohyboval na pozici vedoucího konzultanta divize Public. Před nástupem do společnosti Logica působil více jak dvanáct let na různých pozicích ve společnosti IBM, naposledy na postu Solution Manager. Břetislav má bohaté zkušenosti z oblasti informačních systémů státní a veřejné správy., z oblasti obchodních strategií a z řízení komplexních projektů. Je absolventem elektronické fakulty ČVUT v Praze.

Přidejte si Břetislava Moce do své sítě pomocí služby [?]

Cleverlance

Pavel Pekař

Společnost Cleverlance oznámila změnu na pozici výkonného ředitele pro telco segment, kam nově nastoupil Pavel Pekař, který zastával pozici Operations Managera. Na starosti má tímto všechny řešení a produkty pro zákazníky z oblasti telekomunikací. K tomu ještě posilování partnerské sítě Cleverlance a rozvoj koncepce Model Driven Development. Pavel nasbíral své zkušenosti s distribucí a podporou produktů v rámci telekomunikačních služeb ve společnostech jako je T-Mobile nebo Mediatel.

AutoCont

Jaroslav Biolek

Člen představenstva společnosti AutoCont Jaroslav Biolek se stal novým ředitelem společnosti. Dosavadní ředitel AutoCont CZ Martin Grigar se bude nadále z pozice předsedy představenstva věnovat především záležitostem fungování a rozvoje holdingu AutoCont. Jaroslav získal zkušenosti na VUT v Brně a Ministerstvu školství, kde zastával roli konzultanta pro oblast ICT. Do společnosti AutoCont nastoupil v roce 1996 a vybudoval divizi Systémová a aplikační infrastruktura, kterou několik let úspěšně řídil. Po roce 2009 vedl divizi IT infrastruktura a kromě toho se podílel jako dlouholetý člen úzkého vedení společnosti na tvorbě strategie AutoCont CZ.

NATLAND Group

Karel Týc

Karel Týc byl jmenován na pozici Real Estate Director Mezinárodní investiční skupiny NATLAND Group. Karel přechází na nový post z pozice partnera a člena představenstva společnosti M&K Development, ve které byl zodpovědný za rozvoj developerských projektů. Zkušenosti získal také v pozici výrobního ředitele společnosti Prosim.jako vedoucí developmentu ve společnosti Storea, jako koordinátor projektů a jako projektový manažer administrativních budov a bochodních center společnosti Skanska Property CZ. V nově jmenované pozici bude zodpovědný za řízení projektů v oblasti real estate a developmentu v rámci celé skupiny. Karel je autorizovaným inženýrem pozemních staveb ČKAIT a členem Svazu stavebních inženýrů (SSI), vystudoval ČVUT a VŠE.

TPCA

Jim Crosbie

Automobilka Toyota Peugeot Citroën (TPCA – působící v průmyslové zóně Kolín) posílila vedení firmy o nového viceprezidenta pro výrobu – Jima Crosbieho. Jim pracoval v předchozím zaměstnání jako ředitel výroby britské továrny Toyoty, kde pracoval celkem deset let. Před svým příchodem do Toyoty působil čtrnáct let v britském závodě automobilky Peugeot.

Prezidentem TPCA zůstává Satoši Tačihara a výkonným viceprezidentem Patrice Le Guyader.

Přidejte si Jima Crosbieho do své sítě pomocí služby [?]

Bohemia sekt

Ondřej Beránek

Předsedou obchodního vedení společnosti Bohemia sekt se stal Ondřej Beránek, který společně s dvěma dalšími jednateli přebírá řízení společnosti po dlouhodobém generálním řediteli Josefu Vozdickém. Ondřej je součástí firmy od roku 1998, kde začínal na pozici controllera. Před převzetím vedení celé skupiny Bohemia sekt působil ve společnosti jako místopředseda představenstva a finanční ředitel.

Přidejte si Ondřeje Beránka do své sítě pomocí služby [?]

CET 21

Společnost CET 21 má nového marketingového ředitele, stal se jím Ondřej Křivka. V televizi Nova je již od roku 1998, od roku 2010 byl ředitelem česko-slovenské verze MTV.

Ondřej Křivka

Ve své nové roli bude zodpovědný za veškeré marketingové aktivity společnosti, za realizaci komunikačních a PR strategií, bude řídit oddělení marketingu všech televizních kanálů skupiny Nova a internetových projektů CET 21. Ondřej vystudoval marketingovou specializaci na Southeastern Louisiana University v USA a získal titul Mater of Business Administration (MBA).

Přidejte si Ondřeje Křivku do své sítě pomocí služby [?]

Tesco Stores ČR

David Morris

David Morris je novým generálním ředitelem Tesco Stores ČR. Přichází z Indie, kde dva roky řídil zastoupení Tesco. Ve společnosti je od roku 1986 a od té doby zastával řadu pozic – později začal sbírat mezinárodní zkušenosti, např. ze střední Evropy a Asie.
Působil jako provozní ředitel v Maďarsku nebo měl na starosti vznik sítě obchodů malého formátu v Polsku.

Exit mobile version