Nejlepší IT projekty roku 2015 oceněny

Elektronické úřední desky soudců, E-Pay a nový pracovní portál Airjobs.cz, to jsou ve zkratce tři projekty, kterým patří nejvyšší ocenění ve 13. ročníku soutěže IT projekt roku 2015 pořádané Českou asociací manažerů informačních technologií CACIO.
Do soutěže bylo pro letošní rok přihlášeno 21 projektů, které posuzovala odborná 15členná porota, vedená prof. Zdeňkem Molnárem, na základě čtyř hodnotících kritérií. Vybraných osm finalistů před porotou následně ve dvou kolech své projekty osobně prezentovalo, aby porota následně určila tři vítěze.

Na vítěznou příčku se nakonec dostaly hned tři projekty, které společně obsadily 1. Místo. Konkrétně jde o následující projekty:

Mezi finalisty dále patřily následující projekty (v abecedním pořadí):

V rámci IT projektu roku 2015 byla udělena také dvě specializovaná ocenění partnerů soutěže. Český institut manažerů informační bezpečnosti (ČIMIB) udělil ocenění za přínos v oblasti kybernetické bezpečnosti projektu Integrovaný systém řízení provozu a bezpečnosti firemního ICT v Dopravním podniku města Brna od dodavatele Service&Support.

Cenu partnerského sdružení CNZ (Co po nás zbude) za přínos v oblasti dlouhodobého uchování informací pak získal projekt Hybridní sbírka listin ISKN na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním. Na jeho realizaci se podílely společnosti Ness Czech, CCA Group a aplis.cz.

Exit mobile version