Platformová řešení Cisco zefektivní provoz aplikací v cloudech

S pomocí nové služby Intersight Kubernetes Service mohou nyní infrastrukturní týmy automatizovat řízení životního cyklu Kubernetes a kontejnerovaných aplikací.

Společnost Cisco představila nová softwarová řešení určená ke zjednodušení provozu IT v lokálních datových centrech a multicloudových prostředích. Tato řešení mají zákazníkům umožnit pružněji reagovat a vývojářům rychleji dodávat a škálovat aplikace.

Jako cloudově neutrální dodavatel společnost Cisco zachovává zákazníkům možnosti volby a kontrolu nad celým IT prostředím se zjednodušeným a konzistentním provozem. Poskytuje celkový přehled od aplikací po infrastrukturu. Nová řešení zahrnují:

Cisco Intersight
Cisco Intersight staví na základech platformy pro správu systémů a má za cíl nabídnout nejjednodušší možnou hybridní cloudovou platformu, která propojuje privátní datová centra s privátními cloudy. S pomocí nové služby Intersight Kubernetes Service mohou nyní infrastrukturní týmy automatizovat řízení životního cyklu Kubernetes a kontejnerovaných aplikací v libovolném prostředí. Možnost rychlého a konzistentního inovování aplikací představuje výrazný pokrok v kontejnerovém ekosystému. Intersight Workload Optimizer pro optimalizaci pracovní zátěže podle oznámení společnosti Cisco zjednodušuje řízení aplikačních prostředků. Pomocí jediného nástroje, který poskytuje kompletní přehled v reálném čase, mohou zákazníci nastavovat optimální poměr mezi výkonem aplikací a náklady na jejich provoz. Integrace platformy Intersight s řešením AppDynamics poskytuje podnikovému IT informace potřebné k zefektivnění řízení infrastruktury a aplikací a k včasnému řešení problémů, které by mohly negativně ovlivnit uživatelskou zkušenost.

Cisco Nexus Dashboard
Cisco Nexus Dashboard je jednotná informační a automatizační platforma pro provoz sítí multicloudových datových center zahrnujících lokální prostředí, virtuální edge a cloud. Nexus Dashboard obsahuje soubor nástrojů společnosti Cisco i služeb třetích stran. Z jednoho rozhraní tak lze řídit celý životní cyklus aplikací od spuštění přes údržbu po optimalizaci. Nexus Dashboard podporuje zavádění nativně cloudových aplikačních postupů, což urychluje návratnost investic do infrastruktury.

Služby ověřování identity Cisco ISE
Cisco ISE zjednodušuje bezpečný síťový přístup ve všech doménách tím, že aplikuje princip Zero Trust na všechna umístění a zařízení. Díky posledním inovacím mohou zákazníci využívat ISE k identifikaci mnoha typů koncových IoT zařízení a k uplatňování konzistentních pravidel z cloudu.
Inovace platformy Cisco Intersight a Cisco Nexus Dashboard budou k dispozici do konce letošního roku. Služba Cisco Intersight Kubernetes bude k dispozici v průběhu první poloviny roku 2021. Inovace Cisco ISE jsou již k dispozici.

Exit mobile version