Unikátní videomapping baru Crazy Daisy

Sestava osmi laserových projektorů Panasonic PT-JW130 Space Player oživila obrazem stěny bývalého dřívějšího prvorepublikového kabaretu, který nyní hostí nový pražský koktejlový bar Crazy Daisy.
V suterénu Paláce Astra na Václavském náměstí se zítra (7.10.) slavnostně otevírá nový koktejl bar, kde najdete nejen skvělé drinky, 50 druhů šampaňského, paštikové pralinky či klavírní doprovod, ale také unikátní videomappingovou show promítanou na stěny baru.

Prostory Crazy Daisy jsou dotvářeny jak statickými efekty, tak videoanimacemi jedoucí tramvaje nebo průletu vesmírem. Sekvence byly programovány přímo pro Crazy Daisy společností Nausus, kterou můžete znát i ze světelného festivalu Signal. Ta zajistila speciální fotografickou dokumentace, laserové zaměření a vytvořila 3D model až po jednotlivé štuky. Výsledkem je perfektní maskování, kdy obraz perfektně „sedí na plátně“, tedy v tomto případě stěně a výsledek není narušován ani procházejícími osobami.

Osm laserových projektorů Panasonic PT-JW130 se svítivostí 1000 ANSI lumenů a WXGA rozlišením, propojují s mediaserverem HDMI-DVI kabely s EDID adaptéry na výstupech grafik, které zajišťují jejich nastavení. Pro odbavení je použit software Resolume Arena a software Nausus pro ovládání z mobilního telefonu.

Projektory PT-JW130 byly použity jak pro svůj design, tak možnost instalace do běžných světelných lišt. Model s výkonem 1 000 lumenů má také díky pasivnímu chlazení minimální hlučnost. Protože používá DLP čip, kdy zdrojem světla je laser, má v podstatě nulové nároky na údržbu a vysokou spolehlivost v provozu 24/7/365.

Exit mobile version