SUSE Linux Enterprise Live Patching pro SAP

Řešení Live Patching pro SUSE Linux Enterprise Server umožní podnikovým uživatelům systému Linux aktualizovat operační systém aniž by jej museli restartovat. To jim zvýší dostupnost služeb a ušetří náklady vznikající v souvislosti s jejich odstávkami. Nyní je k dispozici i zákazníkům SAP využívajícím řešení SAP HANA a SAP NetWeaver.
Řešení SUSE Linux Enterprise Live Patching zajišťuje, že aplikace SAP nezbytné pro chod služeb zůstanou dostupné i během streamování datových balíčků s aktualizacemi programového jádra bez přerušení provozu. Firma, která má nasazenu databázovou platformu SAP HANA, může aktualizovat SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications bez nutnosti systém SAP HANA restartovat, což by mohlo trvat i několik hodin v závislosti na objemu dat se kterými pracuje, a která je nutná znovu nahrát do operační paměti serveru při jeho restartu.

Cenová politika SUSE

Řešení aplikace aktualizací bez restartu SUSE Linux Enterprise Live Patching je pro servery s architekturou x86-64 k dispozici na základě předplatného. Je poskytováno nad rámec platformy SUSE Linux Enterprise Server 12 Service Pack 1 for SAP Applications, která je hlavní linuxovou platformou pro aplikace SAP a SAP HANA, společně vyvíjenou a laděnou oběma firmami. SUSE Linux pro SAP běží na platformách Intel x86 a IBM Power. Další informace jsou k dispozici na adrese www.suse.com/products/live-patching.

Miroslav Kořen, Martin Zikmund, SUSE, při představení SLES Live Patching for SAP

SUSE a SAP

Společnost SUSE oznámila uvedení řešení SUSE Linux Enterprise Live Patching pro zákazníky používající systémy SAP na každoroční akci SAPPHIRE NOW a ASUG Annual Conference, která se konala 17. až 19. května v Orlandu na Floridě a kde SUSE vystavovalo na stánku 655. Konference SAPPHIRE NOW se zaměřuje na způsoby, jakými mohou firmy uplatnit digitální obchodní strategie a mít větší užitek ze svých investic do technologií. SAPPHIRE NOW a ASUG Annual Conference jsou celosvětové události v oblasti obchodních technologií a největší konferencí pro zákazníky využívající SAP, která účastníkům nabízí příležitost se vzdělávat a navázat kontakty se zákazníky, vedením společnosti SAP, partnery a experty v ekosystému SAP.

Exit mobile version