Aplikace v cloudu: klíč k úsporám, bezpečnosti i mobilitě

Dnešní doba i situace v mnoha firmách klade před management i běžné uživatele mnoho úkolů, které je velmi těžké splnit, jelikož se často vzájemně kříží. Jde zejména o tlak na snižování nákladů na provoz IT a oproti tomu zvyšující se nároky na mobilitu jednotlivých uživatelů.

Ideálním scénářem je dnes pro mnoho komerčních firem maximum zaměstnanců v terénu, bez nutnosti návštěv kanceláře pro zadávání či získávání dat a současně bez růstového trendu nákladů, které je potřeba vynaložit do IT. Odpovědí a řešením těchto úkolů a otázek je využívání aplikací a řešení v cloudu.

Komplexnost nabídky v Algocloud

Naše komplexní řešení Algocloud představuje unikátní cestu k dosažení plné mobility a snížení nákladů pro oblasti podnikových systémů, a to jak ERP, CRM, BI, tak pro oblast telefonie a multimediálních kontaktních center.

Nedílnou součástí nabídky jsou i podpůrné prostředky ve formě AlgoIaaS, které uzavírají nabídku doplňkovými systémy k plnému uspokojení potřeb jednotlivých zákazníků. Naší výhodou je ucelená nabídka systémů s jejich integrací ve spojení se zkušenými konzultanty jak na jednotlivé systémy, tak na oborová řešení v rámci integrací, to vše pevně stojící na základech nově vybudovaného Centra sdílených služeb splňujícího nejpřísnější technologické i bezpečnostní standardy.

Alfou a omegou kvality nabízených služeb je jejich dostupnost a bezpečnost. V prostředí Algocloudu je toto zajištěno následujícími prostředky.

Dostupnost

Bezpečnost

Řešení bezpečnosti v Algocloudu rozdělujeme na tři úrovně, a to na fyzickou, elektronickou a procesní složené z:

Kvalita špičkových služeb za rozumné ceny

Výše zmíněné vybavení zaručuje vysokou kvalitu služby za cenu měsíčních poplatků bez nutnosti nákladných investic do vlastní infrastruktury. Systémy v Algocloudu vychází v obvyklém 3 i 5 letém cyklu levněji než systémy umístěné přímo u zákazníka, a to dokonce v řádu desítek procent. Dlužno říci, že je zde jakýsi zlomový bod počtu uživatelů, kde se finanční výhodnost vyrovnává. Nikdy však v cloudu nepřijdete o výhodu absolutní mobility a výhody vždy nejmodernějších systémů bez nutnosti finančních či lidských nákladů na upgrade, které vždy velmi nepříznivě vstupují do rozpočtů IT oddělení. S využitím Algocloud služeb je velmi snadné plánovat náklady na provoz systému, a to i s vlivem často se měnícího počtu uživatelů v čase.

Veškeré aplikace jsou u nás dostupné přes jednotný přístupový portál, který poskytuje i platformu pro komunikaci se zákazníky či případné hlášení událostí. Jelikož nám velmi záleží na lidském rozměru služby, je možné požadavky či události hlásit telefonicky prostřednictvím našeho vyškoleného IT ServiceDesku, kde je možné též žádat osobní konzultace k jednotlivým systémům.

Více informací o produktech a službách na www.algocloud.cz.

Vstupte do Cloudu, umožněte vašim aplikacím volně dýchat 🙂

Exit mobile version